Achtergrond

"Na een aantal jaren studie aan het opleidingsinstituut Mesologie bij het Integraal Medisch Centrum in Amsterdam, ben ik in 2016 vol energie gedoken in mijn nieuwe rol als mesoloog. Tot voor kort combineerde ik mijn carrière in de (alternatieve) gezondheidszorg met een commerciële loopbaan. Vanaf 2019 richt ik mij volledig op het vak mesologie en integrale geneeskunde. Op maandag en vrijdag ben ik werkzaam in het Integraal Medisch Centrum in Amsterdam."

Drijfveren als mesoloog

"Ik geloof sterk dat mesologie een meerwaarde biedt voor een grote groep patienten met (onbegrepen) chronische klachten. Waarbij het westerse zorgstelsel voornamelijk gericht is op symptoombestrijding, kan mesologie ondersteuning bieden en helpen de oorzaak van de klacht weg te achterhalen. Ik geloof dat we onze gezondheidszorg mooier en beter maken door kennis van elders in de wereld of vroegere tijden te integreren. Als mesoloog wil ik graag deze bredere kijk op gezondheid uitdragen en een brug slaan tussen reguliere westerse geneeskunde en complementaire geneeswijzen."
 

Kenmerkend Marloes

"Doortastend, nieuwsgierig. Deze eigenschappen neem ik dagelijks mee en spelen een belangrijke rol in in mijn werkzaamheden als mesoloog. Tot de kern van klachten komen en de oorzaak aanpakken."